Time magazinképek

Már említettem többször, hogy a Time magazin kiadott egy különkiadást a Harry Potter és a bölcsek köve 20. évfordulójára. Múlt hónapban sikerült megtalálnom a magazint az egyik könyvesboltban és most sikerült nektek befotóznom. Összesen 98 kép van így az albumban (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Magazinképek DÁTUM: 2017.08.09.

The Big Issue szülinapi kiadás

Egy újabb magazin ünnepelte a Harry Potter és a bölcsek köve 20. évfordulóját, így a The Big Issue magazin kiadott egy különleges születésnapi borítós magazint:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Magazinképek DÁTUM: 2017.07.04.

Time Magazine: Harry Potter 20. évforduló

Mivel idén van a Bölcsek köve könyv 20. évfordulója, így a kötet újborítós változatai mellett magazinokban is megünneplik ezt a szép számot. Perpillanat a Time magazin borítója az egyetlen, amit kaptunk – körülnézek majd, hogy lehet-e kapni itt, Skóciában és ha igen, akkor a magazin többi lapja is felkerül (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Magazinképek DÁTUM: 2017.06.25.

Magazinok

Találtam pár 2016-os magazinképet, amit még nem töltöttem fel, illetve a napokban majd még kerülnek fel régebbiek is. A képekért köszönet a Just Dan rajongói oldalnak.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Magazinképek DÁTUM: 2017.01.05.

GQ Style Magazin (Brazília)

A brazil GQ Style Magazin ebben a hónapban Danielt választotta meg címlapjára, így erről kaptunk néhány képet (köszönet értük a Simply Daniel Radcliffe-nek).

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Magazinképek DÁTUM: 2016.12.08.

1 / 2 oldal12