2016-os fotósorozat

Pár napja egy 2016-os fotósorozat látott napvilágot, melyet a Zurich Film Fesztiválon készített Wolf Lux Danielről a Swiss Army Man és az Imperium promótálása közben:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok DÁTUM: 2017.04.27.

GQ Style Magazin (Brazília)

A brazil GQ Style Magazin ebben a hónapban Danielt választotta meg címlapjára, így erről kaptunk néhány képet (köszönet értük a Simply Daniel Radcliffe-nek).

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Magazinképek DÁTUM: 2016.12.08.

L’Officiel Hommes NL Magazin

A L’OFFICIEL HOMMES NL MAGAZINE címre keresztelt holland magazin Danielt válaszotta címlapjára. Meg is kaptuk a magazin borítóját, illetve egy képet a hozzá készült fotósorozatból:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Magazinképek DÁTUM: 2016.10.31.

12. Zurich FilmFesztivál

Mielőtt nekikezdtem volna a következő cikk lefordításának, úgy döntöttem hozok egy néhány képet, hogy ne legyen annyira egyhangú a sok szöveg egymás után (:
Szeptember 22-től október 2-ig tartották a 12. Zurich Film Fesztivált, ahol szeptember 30-án Daniel is megjelent. Rengeteg kép készült a bevonulásról és a ceremóniáról is, így ezeket hoztam el nektek.

A képek forrásai: Gradcliffe és DJR

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Megjelenések DÁTUM: 2016.10.29.

The Daily Telegraph szkennek

A The Daily Telegraph magazin Danielt tette a címlapra és interjút is készített vele, melyben a közelgő filmjeiről kérdezgették. Lentebb megtekinthetitek a magazin címlapját, valamint a fotósorozatot, amit a magazin készített.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Magazinképek DÁTUM: 2016.07.19.

1 / 2 oldal12