Új filmek

Danielről sajnos nem igazán található bármilyen más hír, viszont azt megtudtuk, hogy 2 újabb filmes projektre szerződött le:

Guns Akimbo
Ez jelenleg már feldolgozásban van, a Gun Akimbo olyan filmnek van elkönyvelve, mint az adrenalinnal feltöltött, felhoz szegező eredeti akció-komédia, ami olyan filmeket idéz fel, mint a Kick-Ass vagy a Deadpool.
A történet egy férfit mutat be, akinek emberi lénye a feje tetejére áll, mikor egy sötét weboldalra bukkan, amely teljesen idegeneket arra kényszerít, hogy egy városszerte halálos játékban harcoljanak, így a gladiátori küzdelmük élő adásban mehet világszerte a fanatikus hallgatóság számára. Miután egy megállíthatatlan gyilkos gépezettel állították össze, a férfi próbálja elkerülni a konflikust, de miután az exbarátnőjét elrabolják, muszáj felülkerekednie a félelmein és végre nem elfutni.

Daniel szerepe: Miles
Rendezte: Jason Lei Howden
Forgatókönyvíró: Jason Lei Howden

Miracle Workers
A sorozat 2018-ra van tervezve, 7 résszel; a Miracle Workers első évada a mennyben elhelyezett munkahely komédia, mely Simon Rich What in God’s Name című könyvén alapul. Radcliffe fogja alakítani Craig-et, az alacsony beosztású angyalt, aki az emberiség imáit kezeli, Owen Wilson pedig Craig főnökét, Istent játsza majd, aki leginkább a kedvenc hobbijainak fordít kiemelkedő figyelmet. Hogy megmentse a Földet a puszutlástól, Craignek határidőre meg kell valósítani a legelképzelhetetlenebb csodát.
“A tudat, hogy Daniel Radcliffe és Owen Wilson csatlakozott a TBS családjához, bebizonyította, hogy a komika folyamatos evolúció még mindig tart, mint a legkreatívabb elme a bizniszben.” – mondja Brett Weitz, EVP programozó a TBS-nél. – “Owen Wilson már hosszú ideje egy komikus zseni és Daniel szereplése a Swiss Army Man-ben megmutatta, hogy ott van az a komika azok alatt a fantasztikus drámai vonások alatt. Simon és Lorne teljesen pozitívak abban, hogy egy cérnaszálon mozogjanak a valósák és a badarság között és ezt rengeteg szívvel és értelemmel teszik.”

Daniel szerepe: Craig
Egyéb szereplők: Owen Wilson
Rendezte: Lorne Michaels
Megjelenés: 2018

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Filmek DÁTUM: 2017.06.04.

Új filmes projekt

Egyre többször találkozom ezzel a cikkel, így ezt lehet hivatalosnak is tekinteni. Az új projekt egy életrajzi film lesz, ami egy elég kemény utat jár be a főszereplők szempontjából. Igyekeztem úgy lefordítani a cikket nektek, hogy magyaros legyen, de nem volt egyszerű. Az új projekt pedig az alábbi:

Daniel Radcliffe leszerződött egy igazi életbeli börtöndrámára, melynek címe Escape From Pretoria” és amit a The Works fog bemutatni a vevőknek Cannesban. A film újra egy csapatba állítja a színészt és a Harry Potter filmek egyik producerét, David Barront.
Radcliffe Tim Jenkint fogja alakítani, aki egyike a két huszonéves fehér Dél-Afrikainak, akiket terroristáknak nyílvánítottak és bezárták őket 1978-ban, mert bevonták őket egy anti-szegregációs műveletbe az Afrikai Nemzeti Kongresszus számára. A Petroiai Maximális Védelemmel ellátott börtönbe zárva, a páros úgy dönt, hogy üzenetet küld a rezsimnek és megtervezik a szabadulásukat.
A filmet Francis Annan írta és rendezi Jenkins önéletrajzi regénye alapján, melynek cím: Inside Out: Escape From Pretoria Prison ( szabadfordításban Kívűl-belül: Szabadulás a Pretoria börtönből).
Politikainak lenni anélkül, hogy vitatkoznánk, az Escape From Pretoria elég ritka kombinációja a máfajának és a drámának és örömmel hozom össze a két legjobb kombinációt ebben a történetben – akik pedig Daniel Radcliffe és Francis Annan. – mondja Barron.
A filmet Barron rendezi majd Mark Blaneyvel és Jackie Shepparddal az oldalán a Footprint Films-től és társrendezőként beszállnak a The Works Film és a Televiosion Group csapatai is. Martin McCabe, Deepak Sikka és Mick Southworth lesznek majd az irányítói rendezők a The Works számára.
A filmet 2018 elején tervezik kezdeni Dél-Afrikában.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Filmek DÁTUM: 2017.05.19.

“Lelkesen játszom Shakespeare-t, ha tudok valami újat mutatni”

Mivel Danielről alig találok valami hírt, így a Rosencrantz And Guildenstern Are Dead című darabhoz készült még egy cikk, aminek a fordítását el is hoztam nektek (:

A Harry Potter sztárja jelenleg Tom Stoppard Hamlet feldolgozásában szerepel.
Daniel Radcliffe elmondása szerint nagyon lelkesen játszana további Shakespeare darabokban is a Rosencrantz And Guildenstern Are Dead után is, amely két mellékszereplőt helyez most előtérbe a Hamlet című darabból.
Miután megkérdeztük, hogy megfontolna-e egy főszerepet egy Shakespeare-i drámában, a Harry Potter sztár így válaszolt: Örömmel játszanék egy nagyon jó Shakespeare produkcióban. A tudásom a költőről elég csekély, főleg ebben a társaságban.
Még hozzátette: Nem szeretnék abba esni, hogy csak bizonyos férfi karaktereket szabadna eljátszanom – nem akarom azt érezni, hogy “Csak azt a szerepet akarom csinálni, szóval kipipálhatom a listámról.” Lennie kell valaminek abban a szerepben vagy produkcióvan, aminél azt érzem, hogy valami újat tudok beletenni és az emberek nem érzik úgy, hogy ezt már látták a Hamletben.
Radcliffe Rosencrantzot játsza, míg Guildensternt pedig Joshua McGuire. A színész így nyilatkozott: Biztos vagyok benne, hogy meglehetne csinálni olyan színészekkel is, akik nem jönnek ki túl jól egymással, de az kevésbé lenne élvezetes számunka és ugyanúgy a nézők sem élveznék. Elég sok melegség van a mi kapcsolatunkban a műsoron belül és ha ez nem lenne, akkor a nézők csak két olyan embert látnának, akik utálják egymást pár óráig és az borzalmas lenne.
A drámaíró 2 hetet töltött a próbákon a színészekkel és David Leveaux rendezővel, akinek elmondása szerint öröm, hogy kéznél volt a kérdések megválaszolásánál.
Azt mondta, Sir Tom boldogan írták át azokat a részeket a darabban, amit nem érzett odavalónak, erről így beszélt: Mindig olyan megjegyzést írt a margóra, hogy GOWIT, ami azt jelenti, hogy “megbeszélni Tommal”.
Radcliffe elismerte, hogy kellett egy kis idő, míg hozzászokott, hogy megossza a próbatermet a darab írójával.
Szerintem ez eléggé lehetetlen, ahogy a legtöbb embernek, felismerni azt a tényt, hogy egy csapat emberrel vagy körbevéve, mert amugy ő egyedül volt egész életében, ahogy még biztos pár napba beletelik az is, hogy túl legyünk azon a furcsa testen kívűli élményen, hogy magadat nézed próba közben, aztán pedig ezt gondolod: Tom Stoppard sorait olvasod és Tom Stoppard előtt.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Interjúk DÁTUM: 2017.03.26.

Daniel Radcliffe tündökölt az after party-n

A színész elég simán csúszott át gyereksztárból ünnepelt színpadi szenzációba.
És Daniel Radcliffe csupa mosoly volt, ahogy jól érezte magát az after party-n, amit a legújabb darabjához, a Rosencrantz And Guildenstern Are Dead rendeztek.
A 27 éves színész, aki Rosencrantz szerepében játszik, elegánsan nézett ki a kékszínű öltönyében, ahogy színész társával, Joshue McGuire-rel fényképezkedett.
Daniel csinosan nézett ki az együttesben, mely alatt egy sima fekete pólót viselt.
Barátja, Joshua egyenlően hozzáöltözött egy fekete öltönnyel, mely alatt egy szürke póló volt és fehér tornacipőt vett felhozzá.
A tehetséges színészek egy másik társukkal, David Haig-gel is összeálltak egy fotó erejéig, hogy együtt örüljenek a darab sikerének.
Addig a Daily Mailnél dolgozó Quentin Letts így írt a darabról: Mr. Radcliffe a gyászos Rosencrntz-ot játsza, ami Sir Tom Stoppard 1966-os darabjából lett véve két mellékszereplőről a Hamletből.
Szavak, szavak, szavak: talán ez lenne Hamlett reakciója, különösen a nyitójelenetre, ahol Rosencrantz és Guildenstern aprót dobálnak és beszélgetnek, beszélgetnek, beszélgetnek.
Ez egy művelt dialógus, filozófiával és riffekkel összeszőve.
McGuire és Radcliffe nagyon jó páros, hasonló magasságúak és kinézetűek is. Karaktereik két apró ember összetörpülve a politikai események alatt.
De a rajongóinak kicsit nehéz lesz a darab. – teszi hozzá az újságíró, mielőtt 3 pontot adna a darabra az 5-ből.
A darabot a londoni Old Vic színházban fogják játszani április 29-ig.
Az eléggé elfoglalt Radcliffe látható lesz majd a Jungle című filmben még az idén és a Beast of Burdenben, ami 2018-ban kerül a mozikba.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Megjelenések DÁTUM: 2017.03.18.

“Egy idős házaspár rezgése van köztünk”

Az Elátkozott Gyermek talán az egyik legfőbb attrakció a West End-en perpillanat, de ha körbenézel a sarkon magát a névleges varázslót.
Daniel Radcliffe hamarosan fellép Tom Stoppard új produkciójában, a Rosencrantz and Guildenstern Are Dead, a Loveside sztárjával, Joshua McGuire-ral, aki jó barátja is.
A darab próbáján a Digital Spy mindkét színészt lencsevégre kapta az Old Vic színházban, ahol betekintést adtak a klasszikus előadásba, mely az 50. évforulóját ünnepli.
Mikor megkérdezték őket, mit éreztek, mikor először olvasták a szövegkönyvet, Daniel így nyilatkozott: Eléggé izgatottan és egy kicsit megijedve. Ennek a dolognak a nagyságától, amit magamra veszek. Sokat kell még tanulni, egy kicsit kihívás, de nagyon élvezem és kifizetődő csinálni.

Tovább olvasom

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Interjúk DÁTUM: 2017.02.08.

1 / 2 oldal12