Galéria frissítés – Televíziós megjelenések 2015

Sok olyan megjelenéskép nem került fel a galériánkba, amelyekről annó nem találtam képeket, ám most végre sikerült feltöltenem őket. Perpillana a Televíziós megjelenésekből a 2015-ös év van meg teljesen és igyekszem felkutatni a többit is (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjúk, Megjelenések DÁTUM: 2017.08.21.

Vocies off beszélgetés

Május 2.-án a Vocies Off keretein belül Daniel és Joshua beszélgettek a művészetről, a médiáről, tudományról és politikáról is. Az esemény az Old Vic színházban zajlott. Erről készült is egy majdnem 46 perces videó is, amit lentebb láthattok is:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjúk, Videók DÁTUM: 2017.05.13.

Színház túra Daniel Radcliffe és Josh McGuire társaságában

Április 20.-án betekintést nyerhettünk a The Old Vic színház belsejében, ahova Daniel Radcliffe és Josh McGuire, a Rosencrantz and Guildenstern are Dead színészei kalauzoltak el minket. Elvezettek minket a próbaterembe, a kulisszák mögé és a színpadi dolgokról is mesélnek nekünk:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjúk, Színpad DÁTUM: 2017.04.28.

“Lelkesen játszom Shakespeare-t, ha tudok valami újat mutatni”

Mivel Danielről alig találok valami hírt, így a Rosencrantz And Guildenstern Are Dead című darabhoz készült még egy cikk, aminek a fordítását el is hoztam nektek (:

A Harry Potter sztárja jelenleg Tom Stoppard Hamlet feldolgozásában szerepel.
Daniel Radcliffe elmondása szerint nagyon lelkesen játszana további Shakespeare darabokban is a Rosencrantz And Guildenstern Are Dead után is, amely két mellékszereplőt helyez most előtérbe a Hamlet című darabból.
Miután megkérdeztük, hogy megfontolna-e egy főszerepet egy Shakespeare-i drámában, a Harry Potter sztár így válaszolt: Örömmel játszanék egy nagyon jó Shakespeare produkcióban. A tudásom a költőről elég csekély, főleg ebben a társaságban.
Még hozzátette: Nem szeretnék abba esni, hogy csak bizonyos férfi karaktereket szabadna eljátszanom – nem akarom azt érezni, hogy “Csak azt a szerepet akarom csinálni, szóval kipipálhatom a listámról.” Lennie kell valaminek abban a szerepben vagy produkcióvan, aminél azt érzem, hogy valami újat tudok beletenni és az emberek nem érzik úgy, hogy ezt már látták a Hamletben.
Radcliffe Rosencrantzot játsza, míg Guildensternt pedig Joshua McGuire. A színész így nyilatkozott: Biztos vagyok benne, hogy meglehetne csinálni olyan színészekkel is, akik nem jönnek ki túl jól egymással, de az kevésbé lenne élvezetes számunka és ugyanúgy a nézők sem élveznék. Elég sok melegség van a mi kapcsolatunkban a műsoron belül és ha ez nem lenne, akkor a nézők csak két olyan embert látnának, akik utálják egymást pár óráig és az borzalmas lenne.
A drámaíró 2 hetet töltött a próbákon a színészekkel és David Leveaux rendezővel, akinek elmondása szerint öröm, hogy kéznél volt a kérdések megválaszolásánál.
Azt mondta, Sir Tom boldogan írták át azokat a részeket a darabban, amit nem érzett odavalónak, erről így beszélt: Mindig olyan megjegyzést írt a margóra, hogy GOWIT, ami azt jelenti, hogy “megbeszélni Tommal”.
Radcliffe elismerte, hogy kellett egy kis idő, míg hozzászokott, hogy megossza a próbatermet a darab írójával.
Szerintem ez eléggé lehetetlen, ahogy a legtöbb embernek, felismerni azt a tényt, hogy egy csapat emberrel vagy körbevéve, mert amugy ő egyedül volt egész életében, ahogy még biztos pár napba beletelik az is, hogy túl legyünk azon a furcsa testen kívűli élményen, hogy magadat nézed próba közben, aztán pedig ezt gondolod: Tom Stoppard sorait olvasod és Tom Stoppard előtt.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Interjúk DÁTUM: 2017.03.26.

The Graham Norton Show

Nem olyan régen Daniel részt vett a The Graham Norton Show-ban Joshua McGuire-rel, hogy promótálják a színházi darabjukat. Ezekről hoztam nektek néhány képet és videót.

A képek és videók forrása a Daniel Radcliffe Holland volt.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjúk, Megjelenések, Videók DÁTUM: 2017.02.19.

1 / 5 oldal12345