Daniel Radcliffe tündökölt az after party-n

A színész elég simán csúszott át gyereksztárból ünnepelt színpadi szenzációba.
És Daniel Radcliffe csupa mosoly volt, ahogy jól érezte magát az after party-n, amit a legújabb darabjához, a Rosencrantz And Guildenstern Are Dead rendeztek.
A 27 éves színész, aki Rosencrantz szerepében játszik, elegánsan nézett ki a kékszínű öltönyében, ahogy színész társával, Joshue McGuire-rel fényképezkedett.
Daniel csinosan nézett ki az együttesben, mely alatt egy sima fekete pólót viselt.
Barátja, Joshua egyenlően hozzáöltözött egy fekete öltönnyel, mely alatt egy szürke póló volt és fehér tornacipőt vett felhozzá.
A tehetséges színészek egy másik társukkal, David Haig-gel is összeálltak egy fotó erejéig, hogy együtt örüljenek a darab sikerének.
Addig a Daily Mailnél dolgozó Quentin Letts így írt a darabról: Mr. Radcliffe a gyászos Rosencrntz-ot játsza, ami Sir Tom Stoppard 1966-os darabjából lett véve két mellékszereplőről a Hamletből.
Szavak, szavak, szavak: talán ez lenne Hamlett reakciója, különösen a nyitójelenetre, ahol Rosencrantz és Guildenstern aprót dobálnak és beszélgetnek, beszélgetnek, beszélgetnek.
Ez egy művelt dialógus, filozófiával és riffekkel összeszőve.
McGuire és Radcliffe nagyon jó páros, hasonló magasságúak és kinézetűek is. Karaktereik két apró ember összetörpülve a politikai események alatt.
De a rajongóinak kicsit nehéz lesz a darab. – teszi hozzá az újságíró, mielőtt 3 pontot adna a darabra az 5-ből.
A darabot a londoni Old Vic színházban fogják játszani április 29-ig.
Az eléggé elfoglalt Radcliffe látható lesz majd a Jungle című filmben még az idén és a Beast of Burdenben, ami 2018-ban kerül a mozikba.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Megjelenések DÁTUM: 2017.03.18.

The Graham Norton Show

Nem olyan régen Daniel részt vett a The Graham Norton Show-ban Joshua McGuire-rel, hogy promótálják a színházi darabjukat. Ezekről hoztam nektek néhány képet és videót.

A képek és videók forrása a Daniel Radcliffe Holland volt.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjúk, Megjelenések, Videók DÁTUM: 2017.02.19.

The One Show Tonight

A BBC egy újabb televíziós műsorába kapott meghívást Daniel, mégpedig a The One Show Tonight nevezetűbe. A műsorvezető készítetett a színésszel egy képet, amit alább meg is nézhettek:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Megjelenések DÁTUM: 2016.11.04.

The Graham Norton Show

Nemrégiben Daniel a The Graham Norton Show vendége volt és nem egyedül: Manny-vel a legtöbb televíziós szereplések alkalmával elválaszthatatlanok. A műsorban még olyan sztárok is meghívást kaptak aznap, mint Anna Kendrick, Robbie Williams és Justin Timberlake.

Valamint az alábbi linkeken megnézhettek 2 videót is: #1 | #2

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjúk, Megjelenések DÁTUM: 2016.11.02.

12. Zurich FilmFesztivál

Mielőtt nekikezdtem volna a következő cikk lefordításának, úgy döntöttem hozok egy néhány képet, hogy ne legyen annyira egyhangú a sok szöveg egymás után (:
Szeptember 22-től október 2-ig tartották a 12. Zurich Film Fesztivált, ahol szeptember 30-án Daniel is megjelent. Rengeteg kép készült a bevonulásról és a ceremóniáról is, így ezeket hoztam el nektek.

A képek forrásai: Gradcliffe és DJR

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Megjelenések DÁTUM: 2016.10.29.

1 / 5 oldal12345