Jungle előzetes

Mostanra úgy tűnik, hogy megkaptuk a végleges Jungle előzetest, aminek a megjelenési dátumát 2017. október 20-ra tették Amerikában. Már nem is kell olyan sokat várni (:
Valamint egy Beast of Burden előzetes is felkerült, de ahhoz még nem tudtam beillesztési linket, így azt majd csak később tudom veletek megosztani.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Videók DÁTUM: 2017.09.06.

Vocies off beszélgetés

Május 2.-án a Vocies Off keretein belül Daniel és Joshua beszélgettek a művészetről, a médiáről, tudományról és politikáról is. Az esemény az Old Vic színházban zajlott. Erről készült is egy majdnem 46 perces videó is, amit lentebb láthattok is:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjúk, Videók DÁTUM: 2017.05.13.

National Theater előzetes

A National Theatre készített egy színpadi mini előzetest a Rosencrantz and Guildensternhez, amit május 3.-án közzé is tettek. Ezt hoztam el nektek:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Színpad, Videók DÁTUM: 2017.05.12.

Rosencrantz & Guildenstern 360 fokos betekintés

Az Old Vic színház pár napja feltett egy videót, melyben 360 fokos szögben kísérhetjük végig, ahogyan a színészek az előadásra készülnek. Szerintem nagyon érdekes és érdemes belenéznetek. Maga a videó majdnem 2 perces:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Színpad, Videók DÁTUM: 2017.05.11.

Rosencrantz And Guildenstern Are Dead beharangozó

Már javában zajlik a Rosencrantz And Guildenstern Are Dead színdarab előadása, amelyhez megjelent egy beharangozó videó is a darab két főszereplőjével: Daniel Radcliffe-fel és Joshua McGuire-rel.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Színpad, Videók DÁTUM: 2017.03.08.

1 / 5 oldal12345