Hamarosan újra frissül az oldal!

Sziasztok!
Ugyan Danielről is kevés hír van, ám az utóbbi időben az én időm is megcsappant. Ám legutóbb találtam pár cikket, amelyek fordításra várnak, így ahogy lefordítottam őket, fel is kerülnek az oldra. Viszont ez egy kicsit lassacskán fog menni, hiszen ez a hónapom most eléggé be van táblázva: rengeteg vendég jön majd a karácsonyi rendezvények miatt, így mind az étteremnek, mind az Accomodation résznek kellünk.
Igyekszem minél előbb elhozni nektek a cikkeket és az esetleg elmaradt frisseket. (:
Köszönöm a türelmeteket!

Ördögmanó

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb, Oldal DÁTUM: 2017.12.02.

Új kinézet

Nagyon sokáig gondolkoztam, hogy melyik változatot tegyem fel, végül mégis a Rosencratz and Guildenstein fellépésen készült képekből választottam ki a fejlécen szereplő képet. Megmaradtam a sötét vonalon a télre, a tavasszal viszont majd valami világosat hozok el nektek. (:
Hamarosan hozok pár képet a Times magazinból, ami a Harry Potter 20. évfordulójára készített egy különkiadást. Eddig még nem volt időm befotózni őket, de napokban majd felkerül a galériába (:
Próbálok még felkutatni híreket Danielről, de egy ideje alig van róla valami. Remélhetőleg több hírt fogunk már kapni a Jungle-ről, hiszen nemsokára bemutatásra kerül film és alig kaptunk róla bármit is…

A kinézet remélem tetszik; véleményeket szívesen várok a chatben. (: Hamarosan pedig jövök majd pár frissel (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Oldal DÁTUM: 2017.08.02.

1 éves a D-Radcliffe.Hu

Miután 2016. február 25-én megnyitottam a D-Radcliffe.Hu-t, alig hittem el, hogy ugyanolyan élvezettel fogom folytatni, mint mielőtt 2015 augusztusától tarottam egy kis szünetet (akkor szünt meg az előző domain cím és tárhely). Örültem, hogy egy kicsit megújulva visszatért az oldal.
Visszagondolta az eddigi évekre – kezdve a Gportálos időszakomról (amin nem is olyan rég mentem végig, mert az még mindig meg van) -, rengeteget fejlődött az oldal is és én is – pozitív irányba. Remélem sok régi látogató gondolja ezt így. (: Pár napja nézegettem a régebbi fejléceim közül néhányat – még a kezdetekről, ami megmaradt – és hihetetlen mennyi mindennel telenyomtam akkor őket. Persze, akkor még azt sem tudtam mi fán terem a photoshop, pláne, hogy hogyan kéne használni. Szerintem e téren fejlődtem talán a legtöbbet. Valamikor 2011 környékén kezdtem el megismerkedni a html alapú kódolással – köszönhetően Szandinak az EmWatsonStar szerkesztőjének -, amit elég alaposan meg is ismertem, végül előírás lett a WordPress, amihez szépen lassan kezdek hozzászokni. Szerintetek, haladok? (:

Nem szeretném elfelejteni megemlíteni azt, hogy életem szerves része a Harry Potter és Daniel és egy percet sem bánok, hogy létrehoztam egy rajongói oldalt róla. Kikapcsol, szeretem csinálni, amikor kapok valamilyen visszajelzést, annak nagyon tudok örülni, hiszen látom, hogy felkelti a figyelmeteket az oldal és a munka, ami esetleg mögötte van. (: Köszönöm, hogy belünk vagytok és remélem a következő születésnapokat is velünk töltitek (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Oldal DÁTUM: 2017.02.25.

Új kinézet

Úgy éreztem itt az ideje egy kis kinézet váltásnak. Az előző 4 és fél hónapig volt fent ugyan, de valahogy nem volt már az igazi. Pár napja elkezdtem készíteni pár vázlatot és végül egy barna alapú kinézet mellett döntöttem – a következő csere alkalmával, igyekszem valami világos kinézetet is készíteni (:
Az alaphoz egy 2015-ös fotósorozat 3 db képét használtam. Őszintén szólva nehéz választás volt, hogy mely képeket használjam, mivel mostanában egyre jobb képek készülnek a színészről. Talán ez az egyik, amelyik a Top 5-ös kedvenceim között biztos benne van.

Míg nagyban keresgélek frissek után – sajnos alig találok valamit -, így arra jutottam, hogy azoknak az interjúknak a fordításait hozom el, amik nem kerültek fel még az oldalra. Plusz szeretnék pár ikont is készíteni és természetesen a galériák és az oldal többi része is átnézésre kerül. Az oldal egy kis része már átesett egy kis újításon és ezalatt nem csak a kinézetet értem. Amint sikeresen átírtam a többi menüt, mindenképp írok róla egy cikket is, hogy értesüljetek róla. (:

A cserék között még 5 hely van. Volt, aki lekerült, mert egy ideje már nem volt friss nála, illetve nem volt elérhető az oldala. Leginkább magyar rajongói oldalakat szeretnék erre az 5 helyre. Lehet nyugodtan jelentkezni (:
A cserefeltételek is valószínű bővülni fognak idővel, de jelenleg még tényleg csak olyan pontok láthatóak, amik szerintem elfogadhatóak. (: Ha esetleg nincs a témában hír, akkor esetleg valamilyen jelzés érték legyen, hogy azért nem frissül az oldal, mert jelenleg nincs hír (:

A kinézethez még visszatérve: ha bárhol elcsúszna, kérlek szóljatok és igyekszem valahogy korrigálni. Perpillanat rengeteget dolgoztam vele, hogy egyátalán nálam rendben legyen, így tényleg remélem, hogy mindenkinél jó. (:

Legyen szép napotok (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb, Oldal DÁTUM: 2017.01.22.

Kezdődjön egy Új Év!

Először is szeretnék minden Daniel rajongónak boldog új évet kívánni!
Másodszor pedig az elkövetkezendő évben rengeteg dolgot terveztem az oldallal kapcsolatban, ami ugyan rengeteg munkával jár, de úgy érzem ideje lesz már elkezdeni.
Rengetegszer említettem már, hogy mennyire szeretném felfrissíteni a modulokat, mert sok helyen elgépelés van plusz egy kicsit rendszerezettebbnek is szeretném látni őket.
Remélem a 2017-es év Danielnél is eseménydús lesz és nem lesz ennyi kis hiány, míg várunk egy-egy hírre felőle. Ebbe viszont nem tartoznak a lesifotók, hiszen én ellene vagyok, hogy felkerüljön bármilyen ehhez kötődő kép is az oldalra – egy színésznek is legyen magánélete. Ezért ne kövezzetek meg. (:
Februárban lesz majd egy kinézet váltás (az előzőek majd felkerülnek az Oldal modulba is), ami egy kicsit sötétebb lesz talán – még csak félig van kidolgozva, de januárban véglegesítem. (:

Köszönöm, hogy velem és a D-Radcliffe-fel töltöttétek a 2016-os évet és várlak titeket vissza 2017-ben is (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Oldal DÁTUM: 2016.12.31.

1 / 2 oldal12