Új filmes projekt

Egyre többször találkozom ezzel a cikkel, így ezt lehet hivatalosnak is tekinteni. Az új projekt egy életrajzi film lesz, ami egy elég kemény utat jár be a főszereplők szempontjából. Igyekeztem úgy lefordítani a cikket nektek, hogy magyaros legyen, de nem volt egyszerű. Az új projekt pedig az alábbi:

Daniel Radcliffe leszerződött egy igazi életbeli börtöndrámára, melynek címe Escape From Pretoria” és amit a The Works fog bemutatni a vevőknek Cannesban. A film újra egy csapatba állítja a színészt és a Harry Potter filmek egyik producerét, David Barront.
Radcliffe Tim Jenkint fogja alakítani, aki egyike a két huszonéves fehér Dél-Afrikainak, akiket terroristáknak nyílvánítottak és bezárták őket 1978-ban, mert bevonták őket egy anti-szegregációs műveletbe az Afrikai Nemzeti Kongresszus számára. A Petroiai Maximális Védelemmel ellátott börtönbe zárva, a páros úgy dönt, hogy üzenetet küld a rezsimnek és megtervezik a szabadulásukat.
A filmet Francis Annan írta és rendezi Jenkins önéletrajzi regénye alapján, melynek cím: Inside Out: Escape From Pretoria Prison ( szabadfordításban Kívűl-belül: Szabadulás a Pretoria börtönből).
Politikainak lenni anélkül, hogy vitatkoznánk, az Escape From Pretoria elég ritka kombinációja a máfajának és a drámának és örömmel hozom össze a két legjobb kombinációt ebben a történetben – akik pedig Daniel Radcliffe és Francis Annan. – mondja Barron.
A filmet Barron rendezi majd Mark Blaneyvel és Jackie Shepparddal az oldalán a Footprint Films-től és társrendezőként beszállnak a The Works Film és a Televiosion Group csapatai is. Martin McCabe, Deepak Sikka és Mick Southworth lesznek majd az irányítói rendezők a The Works számára.
A filmet 2018 elején tervezik kezdeni Dél-Afrikában.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Filmek DÁTUM: 2017.05.19.

Rosencrantz And Guildenstern Are Dead

Pár napja megjelent egy poszter a Rosencrantz And Guildenstern Are Dead színpadi darabhoz, melyben Daniel is főszerepet játszik, így elhoztam nektek ezt és az eddigi próbák képeit:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Filmképek, Színpad DÁTUM: 2017.03.01.

Új filmes projektek

Danielt egyre több filmes szerepre kérik fel, így most ezeknek a címeit hoztam el – illetve némelyiknél a dátumokat is, hogy mikorra várhatóak. Hamarosan a Daniel menüpontot is frissítem, így majd ott is megtalálhatóak lesznek (:

#1 Jungle Szerep: Yossi Ginsberg Megjelenés: 2017
#2 Rosencrantz and Guildenstern are Dead (színdarab) Szerep: Rosencrantz Hol: The Old Vic Theatre Szezon: 2017. február 25 – 2017 április 9 Nyitóest: 2017. március 7.
#3 Beast of Burden Szerep: Sean Haggerty Megjelenés: ???
#4 We Do Not Forget Szerep: ??? Megjelenés: ???
#5 Collage Republicans Szerep: Lee Atwater Megjelenés: ???
#6 Brooklyn Bridge Szerep: Washington Roebling Megjelenés: ???
#7 You Shall Know Our Velocity Szerep: Will Megjelenés: ???
#8 Gold Szerep: Sebastian Coe Megjelenés: ???
#9 The Modern Ocean Szerep: ??? Megjelenés:???

Természetesen, amint valami újat sikerül megtudni a filmekről, illetve elkezdenek forgatási képeket megjelentetni, akkor azonnal hozom nektek a frissebb infókat. Jelenleg alig találok valamit Danielről, így ebben a hónapban igyekszem az oldal menüpontjait rendbehozni, illetve 1-2 grafikát is feltölteni (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek DÁTUM: 2016.12.03.

1 / 1 oldal1