Jungle előzetes

Mostanra úgy tűnik, hogy megkaptuk a végleges Jungle előzetest, aminek a megjelenési dátumát 2017. október 20-ra tették Amerikában. Már nem is kell olyan sokat várni (:
Valamint egy Beast of Burden előzetes is felkerült, de ahhoz még nem tudtam beillesztési linket, így azt majd csak később tudom veletek megosztani.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Videók DÁTUM: 2017.09.06.

Imperium poszter és stillképek

Nemrég megjelent egy koreai poszter az Imperium című filmhez és kaptunk még pár still képet is. Ezeket fel is töltöttem a galériába:

A képek forrása: DJR

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Filmképek DÁTUM: 2017.08.19.

Jungle premier a Popcorn Frights Film Fesztiválon

A Daniel Radcliffe főszereplésével készült Jungle túlélő thriller premierjére a Miami-ban rendezésre kerülő Popcorn Frights Film Fesztiválon kerül majd sor – jelentették be július 31-én. A valós eseményen alapuló filmben Daniel Radcliffe játsza Yossi Ghinsberget, egy izraeli túrázót, aki két barátjával a bolíviai La Paz városába mennek, aminek egy életre szóló kalandnak kellene lennie. A felfedezetlen Amazonon átvágva csatlakozik hozzájuk egy osztrák telepes, Karl Ruprechter, ako csak előző nap találkozott a barátokkal és állítása szerint ismeri a környéket. De az álomutazásuk hamarosan vad rémálommá válik, ahonnan senki nem tért még vissza. A film Ghinsber könyvén alapul, amiben elmeséli ezt a rémélom utazást.

A Jungle-t Greg McLean rendezte, aki előzőleg 2 Wolf Creek – A haláltúra és a The Belko Experimentet is rendezte. A filmben szerepel még Alex Russell, Joel Jackson és Thomas Kretschmann.
A Popcorn Frights Film Fesztivál Miamiban lesz majd augusztus 11-17 között. A Jungle vetítése majd augusztus 16-án, este 11.30-kor lesz.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek DÁTUM: 2017.08.07.

Új filmek

Danielről sajnos nem igazán található bármilyen más hír, viszont azt megtudtuk, hogy 2 újabb filmes projektre szerződött le:

Guns Akimbo
Ez jelenleg már feldolgozásban van, a Gun Akimbo olyan filmnek van elkönyvelve, mint az adrenalinnal feltöltött, felhoz szegező eredeti akció-komédia, ami olyan filmeket idéz fel, mint a Kick-Ass vagy a Deadpool.
A történet egy férfit mutat be, akinek emberi lénye a feje tetejére áll, mikor egy sötét weboldalra bukkan, amely teljesen idegeneket arra kényszerít, hogy egy városszerte halálos játékban harcoljanak, így a gladiátori küzdelmük élő adásban mehet világszerte a fanatikus hallgatóság számára. Miután egy megállíthatatlan gyilkos gépezettel állították össze, a férfi próbálja elkerülni a konflikust, de miután az exbarátnőjét elrabolják, muszáj felülkerekednie a félelmein és végre nem elfutni.

Daniel szerepe: Miles
Rendezte: Jason Lei Howden
Forgatókönyvíró: Jason Lei Howden

Miracle Workers
A sorozat 2018-ra van tervezve, 7 résszel; a Miracle Workers első évada a mennyben elhelyezett munkahely komédia, mely Simon Rich What in God’s Name című könyvén alapul. Radcliffe fogja alakítani Craig-et, az alacsony beosztású angyalt, aki az emberiség imáit kezeli, Owen Wilson pedig Craig főnökét, Istent játsza majd, aki leginkább a kedvenc hobbijainak fordít kiemelkedő figyelmet. Hogy megmentse a Földet a puszutlástól, Craignek határidőre meg kell valósítani a legelképzelhetetlenebb csodát.
“A tudat, hogy Daniel Radcliffe és Owen Wilson csatlakozott a TBS családjához, bebizonyította, hogy a komika folyamatos evolúció még mindig tart, mint a legkreatívabb elme a bizniszben.” – mondja Brett Weitz, EVP programozó a TBS-nél. – “Owen Wilson már hosszú ideje egy komikus zseni és Daniel szereplése a Swiss Army Man-ben megmutatta, hogy ott van az a komika azok alatt a fantasztikus drámai vonások alatt. Simon és Lorne teljesen pozitívak abban, hogy egy cérnaszálon mozogjanak a valósák és a badarság között és ezt rengeteg szívvel és értelemmel teszik.”

Daniel szerepe: Craig
Egyéb szereplők: Owen Wilson
Rendezte: Lorne Michaels
Megjelenés: 2018

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Filmek DÁTUM: 2017.06.04.

Új filmes projekt

Egyre többször találkozom ezzel a cikkel, így ezt lehet hivatalosnak is tekinteni. Az új projekt egy életrajzi film lesz, ami egy elég kemény utat jár be a főszereplők szempontjából. Igyekeztem úgy lefordítani a cikket nektek, hogy magyaros legyen, de nem volt egyszerű. Az új projekt pedig az alábbi:

Daniel Radcliffe leszerződött egy igazi életbeli börtöndrámára, melynek címe Escape From Pretoria” és amit a The Works fog bemutatni a vevőknek Cannesban. A film újra egy csapatba állítja a színészt és a Harry Potter filmek egyik producerét, David Barront.
Radcliffe Tim Jenkint fogja alakítani, aki egyike a két huszonéves fehér Dél-Afrikainak, akiket terroristáknak nyílvánítottak és bezárták őket 1978-ban, mert bevonták őket egy anti-szegregációs műveletbe az Afrikai Nemzeti Kongresszus számára. A Petroiai Maximális Védelemmel ellátott börtönbe zárva, a páros úgy dönt, hogy üzenetet küld a rezsimnek és megtervezik a szabadulásukat.
A filmet Francis Annan írta és rendezi Jenkins önéletrajzi regénye alapján, melynek cím: Inside Out: Escape From Pretoria Prison ( szabadfordításban Kívűl-belül: Szabadulás a Pretoria börtönből).
Politikainak lenni anélkül, hogy vitatkoznánk, az Escape From Pretoria elég ritka kombinációja a máfajának és a drámának és örömmel hozom össze a két legjobb kombinációt ebben a történetben – akik pedig Daniel Radcliffe és Francis Annan. – mondja Barron.
A filmet Barron rendezi majd Mark Blaneyvel és Jackie Shepparddal az oldalán a Footprint Films-től és társrendezőként beszállnak a The Works Film és a Televiosion Group csapatai is. Martin McCabe, Deepak Sikka és Mick Southworth lesznek majd az irányítói rendezők a The Works számára.
A filmet 2018 elején tervezik kezdeni Dél-Afrikában.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Filmek DÁTUM: 2017.05.19.

1 / 2 oldal12