Poszterek

Kaptunk 1-1 posztert a Jungle-hez és a Beast of Brudenhez is, amit fel is töltöttem a galériánkba:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Filmképek DÁTUM: 2017.11.12.

Jungle stillképek

Az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam az oldalt, de őszintén szólva sokszor se energiám, se időm nem volt. De most igyekszem bepótolni az elmaradt frisseket Danielről, ha sikerül mindent megtalálnom (:
Először is kezdeném 3 darab Jungle still képpel, amiktől én már egy re jobban várom a filmet (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Filmképek DÁTUM: 2017.11.09.

Jungle előzetes

Mostanra úgy tűnik, hogy megkaptuk a végleges Jungle előzetest, aminek a megjelenési dátumát 2017. október 20-ra tették Amerikában. Már nem is kell olyan sokat várni (:
Valamint egy Beast of Burden előzetes is felkerült, de ahhoz még nem tudtam beillesztési linket, így azt majd csak később tudom veletek megosztani.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Videók DÁTUM: 2017.09.06.

Imperium poszter és stillképek

Nemrég megjelent egy koreai poszter az Imperium című filmhez és kaptunk még pár still képet is. Ezeket fel is töltöttem a galériába:

A képek forrása: DJR

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Filmképek DÁTUM: 2017.08.19.

Jungle premier a Popcorn Frights Film Fesztiválon

A Daniel Radcliffe főszereplésével készült Jungle túlélő thriller premierjére a Miami-ban rendezésre kerülő Popcorn Frights Film Fesztiválon kerül majd sor – jelentették be július 31-én. A valós eseményen alapuló filmben Daniel Radcliffe játsza Yossi Ghinsberget, egy izraeli túrázót, aki két barátjával a bolíviai La Paz városába mennek, aminek egy életre szóló kalandnak kellene lennie. A felfedezetlen Amazonon átvágva csatlakozik hozzájuk egy osztrák telepes, Karl Ruprechter, ako csak előző nap találkozott a barátokkal és állítása szerint ismeri a környéket. De az álomutazásuk hamarosan vad rémálommá válik, ahonnan senki nem tért még vissza. A film Ghinsber könyvén alapul, amiben elmeséli ezt a rémélom utazást.

A Jungle-t Greg McLean rendezte, aki előzőleg 2 Wolf Creek – A haláltúra és a The Belko Experimentet is rendezte. A filmben szerepel még Alex Russell, Joel Jackson és Thomas Kretschmann.
A Popcorn Frights Film Fesztivál Miamiban lesz majd augusztus 11-17 között. A Jungle vetítése majd augusztus 16-án, este 11.30-kor lesz.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek DÁTUM: 2017.08.07.

1 / 2 oldal12