Menüpont frissítés

A napokban elkezdtem átnézni a menüpontokat és eddig az alábbiakat frissítettem fel egy kicsit. Leginkább a rendezettségre mentem rá, de mivel még javában folyik a menük átnézése, így mindenképp igyekszem teljesen kijavítani az esetleges hibákat/elgépeléseket (:

 • Életrajza – Itt egy frissebb kép került fel a színészről
 • Érdekességek #1
 • Érdekességek #2
 • 20 dolog a Harry Potterről
 • 13+1 dolog Danielről
 • ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb DÁTUM: 2017.04.13.

  Új kinézet

  Úgy éreztem itt az ideje egy kis kinézet váltásnak. Az előző 4 és fél hónapig volt fent ugyan, de valahogy nem volt már az igazi. Pár napja elkezdtem készíteni pár vázlatot és végül egy barna alapú kinézet mellett döntöttem – a következő csere alkalmával, igyekszem valami világos kinézetet is készíteni (:
  Az alaphoz egy 2015-ös fotósorozat 3 db képét használtam. Őszintén szólva nehéz választás volt, hogy mely képeket használjam, mivel mostanában egyre jobb képek készülnek a színészről. Talán ez az egyik, amelyik a Top 5-ös kedvenceim között biztos benne van.

  Míg nagyban keresgélek frissek után – sajnos alig találok valamit -, így arra jutottam, hogy azoknak az interjúknak a fordításait hozom el, amik nem kerültek fel még az oldalra. Plusz szeretnék pár ikont is készíteni és természetesen a galériák és az oldal többi része is átnézésre kerül. Az oldal egy kis része már átesett egy kis újításon és ezalatt nem csak a kinézetet értem. Amint sikeresen átírtam a többi menüt, mindenképp írok róla egy cikket is, hogy értesüljetek róla. (:

  A cserék között még 5 hely van. Volt, aki lekerült, mert egy ideje már nem volt friss nála, illetve nem volt elérhető az oldala. Leginkább magyar rajongói oldalakat szeretnék erre az 5 helyre. Lehet nyugodtan jelentkezni (:
  A cserefeltételek is valószínű bővülni fognak idővel, de jelenleg még tényleg csak olyan pontok láthatóak, amik szerintem elfogadhatóak. (: Ha esetleg nincs a témában hír, akkor esetleg valamilyen jelzés érték legyen, hogy azért nem frissül az oldal, mert jelenleg nincs hír (:

  A kinézethez még visszatérve: ha bárhol elcsúszna, kérlek szóljatok és igyekszem valahogy korrigálni. Perpillanat rengeteget dolgoztam vele, hogy egyátalán nálam rendben legyen, így tényleg remélem, hogy mindenkinél jó. (:

  Legyen szép napotok (:

  ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb, Oldal DÁTUM: 2017.01.22.

  Várható frissek

  Mivel a héten utazom haza, így a hét elején már biztosan nem kerül ki más friss ezen a poszton kívűl.
  De az elkövetkezendő napokban előkerítem az eddig elmaradt frissítéseket és természetesen az oldal is átnézésre kerül. Remélhetőleg sikerül az összes menüpontot átnéznem és esetleg újraírnom még idén. Szeretném, ha az oldal egy kicsit nagyobb rendezettséget mutatna, mint azelőtt. Egy részét már elkezdtem, viszont sokszor kimerült voltam a munka miatt, illetve nem voltam gépnél napokig, így inkább úgy gondoltam, ha több időm lesz, akkor végig viszem (:

  Valamikor lesz pár grafika is feltéve az oldalra, illetve, ha ti is kedvet kaptok hozzá, nyugodtan küldjétek el az oldal email címére és akkor felteszem majd az oldalra. (:

  Addig is szép hetet mindenkinek és nem sokára jönnek a frissek (:

  ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb DÁTUM: 2016.11.07.

  BBC Radio 1

  Még szeptemberben a BBC Radio1 is készített egy interjút Daniellel, amiről meg is jelent egy kb 22 perces videó:

  A napokban pedig lehet várni néhány cikket is, hiszen a múlt hónapban megjelent néhány, így végre lesz mit fordítani az oldalra. (:

  ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb DÁTUM: 2016.10.11.

  Boldog születésnapot, Daniel!

  Mai napon ünnepli kedvencünk 27. születésnapját.

  Daniel Radcliffe 1989. júliua 23-án született Londonban Alan Radcliffe és Marcia Gresham egyetlen fiaként. Már 5 éves kora óta színész szeretett volna lenni és mikor megkapta első szerepét David Copperfieldként, szülei mindenben támogatták. Azóta számos sikert elért már a filmiparban, szerepelt már a Broadway színpadán és a Trevor Project tagja évek óta.

  szülinap

  ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb DÁTUM: 2016.07.23.

  1 / 2 oldal12