Új kinézet

Úgy éreztem itt az ideje egy kis kinézet váltásnak. Az előző 4 és fél hónapig volt fent ugyan, de valahogy nem volt már az igazi. Pár napja elkezdtem készíteni pár vázlatot és végül egy barna alapú kinézet mellett döntöttem – a következő csere alkalmával, igyekszem valami világos kinézetet is készíteni (:
Az alaphoz egy 2015-ös fotósorozat 3 db képét használtam. Őszintén szólva nehéz választás volt, hogy mely képeket használjam, mivel mostanában egyre jobb képek készülnek a színészről. Talán ez az egyik, amelyik a Top 5-ös kedvenceim között biztos benne van.

Míg nagyban keresgélek frissek után – sajnos alig találok valamit -, így arra jutottam, hogy azoknak az interjúknak a fordításait hozom el, amik nem kerültek fel még az oldalra. Plusz szeretnék pár ikont is készíteni és természetesen a galériák és az oldal többi része is átnézésre kerül. Az oldal egy kis része már átesett egy kis újításon és ezalatt nem csak a kinézetet értem. Amint sikeresen átírtam a többi menüt, mindenképp írok róla egy cikket is, hogy értesüljetek róla. (:

A cserék között még 5 hely van. Volt, aki lekerült, mert egy ideje már nem volt friss nála, illetve nem volt elérhető az oldala. Leginkább magyar rajongói oldalakat szeretnék erre az 5 helyre. Lehet nyugodtan jelentkezni (:
A cserefeltételek is valószínű bővülni fognak idővel, de jelenleg még tényleg csak olyan pontok láthatóak, amik szerintem elfogadhatóak. (: Ha esetleg nincs a témában hír, akkor esetleg valamilyen jelzés érték legyen, hogy azért nem frissül az oldal, mert jelenleg nincs hír (:

A kinézethez még visszatérve: ha bárhol elcsúszna, kérlek szóljatok és igyekszem valahogy korrigálni. Perpillanat rengeteget dolgoztam vele, hogy egyátalán nálam rendben legyen, így tényleg remélem, hogy mindenkinél jó. (:

Legyen szép napotok (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb, Oldal DÁTUM: 2017.01.22.

Várható frissek

Mivel a héten utazom haza, így a hét elején már biztosan nem kerül ki más friss ezen a poszton kívűl.
De az elkövetkezendő napokban előkerítem az eddig elmaradt frissítéseket és természetesen az oldal is átnézésre kerül. Remélhetőleg sikerül az összes menüpontot átnéznem és esetleg újraírnom még idén. Szeretném, ha az oldal egy kicsit nagyobb rendezettséget mutatna, mint azelőtt. Egy részét már elkezdtem, viszont sokszor kimerült voltam a munka miatt, illetve nem voltam gépnél napokig, így inkább úgy gondoltam, ha több időm lesz, akkor végig viszem (:

Valamikor lesz pár grafika is feltéve az oldalra, illetve, ha ti is kedvet kaptok hozzá, nyugodtan küldjétek el az oldal email címére és akkor felteszem majd az oldalra. (:

Addig is szép hetet mindenkinek és nem sokára jönnek a frissek (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb DÁTUM: 2016.11.07.

BBC Radio 1

Még szeptemberben a BBC Radio1 is készített egy interjút Daniellel, amiről meg is jelent egy kb 22 perces videó:

A napokban pedig lehet várni néhány cikket is, hiszen a múlt hónapban megjelent néhány, így végre lesz mit fordítani az oldalra. (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb DÁTUM: 2016.10.11.

Boldog születésnapot, Daniel!

Mai napon ünnepli kedvencünk 27. születésnapját.

Daniel Radcliffe 1989. júliua 23-án született Londonban Alan Radcliffe és Marcia Gresham egyetlen fiaként. Már 5 éves kora óta színész szeretett volna lenni és mikor megkapta első szerepét David Copperfieldként, szülei mindenben támogatták. Azóta számos sikert elért már a filmiparban, szerepelt már a Broadway színpadán és a Trevor Project tagja évek óta.

szülinap

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb DÁTUM: 2016.07.23.

Gentlemen’s Watch interjú

A legutóbb említettem nektek, hogy hamarosan a Gentlemen’s Watch interjúját fogom nektek elhozni lefordítva. Hát itt is van (: Remélem sikerült érthetően lefordítani, 1-2 mondatot nem érzek igazinak.

Mostanság elég sok sajtóban vagy jelen, ez egy olyan dolog, amit meg kell csinálnod vagy különösen élvezed?
Ez igazából még mindig egy pihentető nap. Majdnem 4 óra van és még mindig teljes mondatokban beszélek és jó angolsággal. Ez egy olyan dolog, amit mindig tenni kell. Nézd, ez nem a legjobb dolog a munkában, de azt sem mondom, hogy a legrosszabb. És még csak nem is kifogásolhatod? Ez a gazdag emberek kiváltsága. Egy hotelban vagyunk, ahol a szobák ára nem mennek ezer font alá, a teát, amit iszok a zsebpénzebből vettem és arról beszélek, amire büszke vagyok.

És ez a fizetésed része.
Határozottan, ez egy olyan dolog, amire feliratkoztam. Én így látom. Rengeteg emberrel dolgoztam ezeken a filmeket hónapok óta, mindenki azt akarja, hogy az emberek lássanak mindent az építészektől a sminkesekig. De senki nem jön oda beszélgetni veled, hogy én vagyok a szóvivő, és biztosra akarok menni, hogy annyi ember jöjjön és lássa ezt, amennyi lehet.

Volt olyan pillanat, mikor úgy érezted, hogy „Na már megint itt vagyunk?”
Igen, volt már, de leginkább akkor, amikor az emberek rólam akartak beszélni. Annyira nem vagyok érdekes. Csak egy 26 éves srác vagyok egy hatalmas szerencsével és néha titokban cigizik.

A Frankenstein mostani feldolgozása más, mint a többi. Mi volt az oka, hogy igent mondtál erre a filmre?
Mikor először bejelentették ezt a filmet, az elő komment ez volt: „Ó, látod, semmi eredetiség nincs Hollywoodban. Már megint egy Frankenstein filmet csinálnak.” De igazából ez egy másik nézőpontba helyezi a történetet. Igor nézőpontjából láthatják a nézők a történetet. Ez egy nagy stúdió felvétel, rengeteg akcióval, de szintén beszél technológiáról, etikáról és hogy hogyan léphetnénk előre a technológiában? Semmi prédikálás, mert ez elég hullámvasutas dolog, de van egy mélyebb réteg, ahol kiválaszthatod, hogy csatlakozol-e a vitához.

Tovább olvasom

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb DÁTUM: 2016.04.03.

1 / 2 oldal12